Skip to content

Technisch management

HET TECHNISCH BEHEER UIT HANDEN GEVEN

Kies voor kennis: laat Stato uw vastgoed beheren

Het beheren van vastgoed is even intensief als tijdrovend. Het vraagt om de nodige technische kennis en een goede samenwerking met betrouwbare onderaannemers. Wij weten uit ervaring de juiste partijen aan te sturen voor het oplossen van storingen, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Ook voor het uitvoeren van meerjaren onderhoudsplannen, het afsluiten van onderhoudscontracten, het inspecteren van vastgoed en de financiële afwikkelingen hiervan, hebben wij de juiste kennis in huis.

U kunt dan ook met een gerust hart het technisch beheer van uw vastgoed uit handen geven aan Stato. Gun uzelf deze rust!

IMG_2508
Groenhof

WIJ HOUDEN OVERAL REKENING MEE

Niet zomaar een slogan. Onze vastgoedmanagers beheren ieder een eigen deel van de vastgoedportefeuilles. Zij kennen dan ook alle ins en outs van de objecten waarvoor zij verantwoordelijk zijn. Zo plannen en faciliteren ze het onderhoud en zorgen dat storingen snel en adequaat worden verholpen. Onze technisch managers zijn regelmatig op locatie te vinden en acteren direct op mogelijk storende zaken zoals onkruid of niet werkende straatverlichting.

IMG_1638_1600x1200

WE SINGALEREN EN WE ACTEREN

Vastgoed is meer dan alleen stenen, het gaat om de beleving

We kijken graag verder dan onze neus lang is. Wordt er een steiger opgebouwd omdat het tijd is voor het schilderwerk? Dan is het wellicht handig om ook direct de dakgoten te controleren. We signaleren en we acteren. Ook de huurders van ons vastgoed ervaren deze pro-activiteit. Zij wonen of werken in een goed onderhouden en schone omgeving en weten ons 24/7 te vinden wanneer er onverhoopt een storing optreedt.

black-kettle-beside-condiment-shakers-and-green-fruits-and-1080696