Skip to content

Over ons

OVER STATO

In alle aspecten van het vastgoed- en bouwmanagement is Stato uw partner

Beleggen gaat niet alleen over vastgoed en financiën .Bij Stato begrijpen wij als geen ander dat het ook over emotie gaat. Daarom staan wij dicht bij onze opdrachtgevers en zijn we 24/7 bereikbaar. Stato is er voor technisch, financieel en tactisch vastgoedmanagement en begeleidt zowel grootschalige als relatief kleine bouwprojecten. Wij zijn dan ook trots op onze veelzijdige portefeuille.

IMG_2495
7Stato lowres SRGB

WIJ STAAN VOOR U KLAAR

Ons team

Het team van Stato bestaat uit tien bevlogen professionals. Iedere vastgoedmanager beheert een eigen deel van de vastgoedportefeuilles.
Voor onze opdrachtgevers betekent dit: één vast aanspreekpunt en altijd contact met de vastgoedmanager die volledig op de hoogte is van uw vastgoed.

stato home

OVER STATO

Beheer met oog voor detail

Een vastgoedportefeuille behoeft continue aandacht en betrokkenheid. Wij zorgen dan ook  voor een goede regie en optimale resultaten, zodat onze opdrachtgevers geen omkijken hebben naar hun investeringen. Wij staan bekend als een veeleisende club. We bezoeken ons vastgoed met grote regelmaat en houden hiermee ook onze onderaannemers scherp. Onkruid voor de deur? Is de straatverlichting defect? Wij gaan meteen in de actiestand!

Uw vastgoed in ons beheer betekent: goed onderhouden vastgoed, betrouwbare en tevreden huurders en een optimaal ingerichte administratie.

OVER STATO

Stato is jouw partner. In alle aspecten van het vastgoed- en bouwmanagement.

Beleggen gaat niet alleen over vastgoed en financiën, het is ook emotie. En wij begrijpen dat. Daarom staan we dicht bij onze opdrachtgevers en zijn we 24/7 bereikbaar. Stato is er voor technisch, financieel en tactisch vastgoedmanagement en begeleidt zowel imposante als relatief kleine bouwprojecten.

WE STAAN VOOR JE KLAAR

Ons team

Het team van Stato is tien man sterk. Iedere vastgoedmanager beheert een deel van de vastgoedportefeuilles. Voor onze opdrachtgevers betekent dit: één vast aanspreekpunt en altijd contact met de vastgoedmanager die volledig op de hoogte is van jouw vastgoed.

black-kettle-beside-condiment-shakers-and-green-fruits-and-1080696

OVER STATO

Beheer met oog voor detail

Een vastgoedportefeuille vraagt continu om aandacht. Wij zorgen voor een goede regie en optimale resultaten, zodat onze opdrachtgevers geen omkijken hebben naar hun investeringen. We staan bekend als een veeleisende club. We bezoeken ons vastgoed met grote regelmaat en houden hiermee ook onze onderaannemers scherp. Onkruid voor de deur? Is de straatverlichting defect? We gaan meteen in de actiestand.

Jouw vastgoed in ons beheer betekent: goed onderhouden vastgoed, betrouwbare en tevreden huurders en een optimaal ingerichte administratie.