Skip to content

Bouwmanagement

HET BOUWPROCES UIT HANDEN GEVEN

Kies voor vakmanschap: laat Stato uw bouw managen

Heeft u plannen voor nieuwbouw, verbouw of renovatie? Het managen van een bouwproces is behoorlijk complex en vaak minstens zo intensief. Het gaat onder andere over de ontwerpen, het realiseren van het bestek, over vergunningen, aanbestedingen, het bewaken van budgetten en nog veel meer. Kortom: er komt heel wat bij kijken. Een bouwmanager helpt u om de wirwar aan voorwaarden en eisen te structureren en om zo de juiste keuzes te maken. Wanneer u het bouwmanagement uithanden geeft aan Stato, dan kiest u voor vakmanschap. Laat u ontzorgen, Stato regelt het voor u!

person-holding-black-pen-1109541
P1150089

VOLLEDIGE BEGELEIDING

Wij behartigen uw belangen

Stato is uw partij voor het begeleiden van het gehele ontwerp- en bouwproces of desgewenst een deel ervan. Ook hier weten wij ons te onderscheiden van andere vastgoedbeheerders door onze betrokken en veeleisende werkwijze. Dit begint al in de ontwerpfase. Want: draaien de deuren de juiste kant op? Kan de schoonmaker straks overal goed bij? Zijn er genoeg stroompunten in het trappenhuis?
Na de ontwerpfase bijten wij ons vast in vragen zoals: zijn de opgegeven eenheidsprijzen reëel en is de planning op orde? Zijn er alternatieven denkbaar? Vanaf dat moment verzorgen we de bouwbegeleiding, stellen de contracten op, zitten de bouwvergaderingen voor, zorgen voor verslaglegging, handelen meer- en minderwerk af en zien toe op de ontvangst van revisie- en garantiestukken. Kortom: wij zijn de spin in uw web.

apartment-architectural-design-architecture-building-323772